Speedbådscertifikat

Gennemfør et speedbådscertifikat hos Sejlerskolen.com og få adgang til minimum 15% rabat på marine forsikringer hos Topdanmark.

Vi giver dig tilladelse til "øvesejlads" 30 dage inden prøven

Når du tager dit speedbådscertifikat hos os, bliver du sejlklar på kun én dag. 

Du forbereder dig hjemmefra, ved at gennemgå det tilsendte materiale.

På denne måde kan du, når det passer dig bruge tiden på forberedelsen, frem for lange dage med klasseundervisning.

På kursusdagen får du instruktion i de praktiske øvelser der skal udføres til den gældende prøve.

På den måde bliver du klar til at sejle både sikkert og lovligt på blot én dag, plus lidt arbejde hjemme fra, i sofaen eller ved køkkenbordet.

På kursusdagen skal du medbringe legitimation, og være påklædt efter det lunefulde danske klima. Yderligere skal du medbringe en god portion godt humør.

Man skal være 16 år for at føre en båd der kræver certifikat, men du kan i teorien godt tage kurset inden dit fyldte 16. år. Ring til os eller send os en e-mail for at høre mere herom.

Det eneste du skal gøre nu, er at booke din kursusdag, og i øvrigt begynde at glæde dig. Vi plejer nemlig at have en rigtig sjov og hyggelig dag.

Efter din booking vil du modtage en tilladelse der giver dig ret til at øve dig 30 dage inden prøve dagen, sammen med en person med fører ret. Dette iht speedbåds-bekendtgørelsen § 4. 

Har du båd, eller adgang til båd, giver dette dig mulighed for lovligt at ”smugtræne” lidt.

Vi ses hos Sejlerskolen i København og Fredericia

Vælg kursus nær dig:
DatoKursustypeStedPris fraLedige pladser

Internationale speedbådscertifikat med beståelsesgaranti til en skarp pris

Efter beståelsen af vores kurser modtager i et Internationalt gældende certifikat.

Alle vores prøver afholdes i samarbejde med, og udstedes af DFU kompetence center, der er godkendt af Søfartsstyrelsen til at afholde prøver og udstede certifikater indenfor sejlads.

DFU kompetence center er en afdeling under DFU – Dansk Fritidssejler Union, med hvem vi samarbejder.

På alle vores kurser giver vi beståelsesgaranti, forstået på den måde at skulle man mod forventning ikke bestå prøven, på prøve dagen, får man tilbudt et nyt kursus, hvor den eneste udgift er selve prøvegebyret.

Langt de fleste af vores kursusdeltagere består prøverne i første forsøg.

Priserne starter ved DKK 700,00 pr. person. I tillæg til prisen kommer et beløb på DKK 550,00 pr. person, der dækker aflønning af censor, samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat

Pris på speedbådscertifikat

Hos os, starter priserne ved DKK 700,00 pr. person. I tillæg til prisen kommer et beløb på DKK 550,00 pr. person, der dækker aflønning af censor, samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat. På kurset til speedbådscertifikatet lære man at få kendskab til de grundlæggende regler til sejlads. Under kurset får man også viden til sit fartøjs funktion, konstruktion og udrustning. Hos Sejlerskolen kommer du sikkert og fagligt rundt om de emner og regler, der gør sig gældende når du en dag skal ud at sejle. Du vil under kursuset lære følgende:

Efter endt kursus og modtagelse af speedbådscertifikatet har du ret til at føre alle typer både med op til 15 meter i længden uden begrænsning på motorens størrelse. Ejer du ikke selv en båd har man altid mulighed for at leje en båd, men kun indenfor ovennævnte begrænsninger. Speedbådscertifikatet gælder for duelighedsbevisets praktiske prøve og man behøver derfor ikke at tage et duelighedsbevis. Med et speedbådscertifikat kan du altså komme hurtigt i gang med at sejle, og hvis du vil øge din viden indenfor sikkerhed til søs og sejlads kan man altid udvide til et duelighedsbevis. Hvis man ønsker at sejle i udlandet og skal leje en båd skal man have et gyldigt duelighedsbevis.

Hvor kan man tage sit speedbådscertifikat?

Hos Sejlerskolen.com tilbyder vi kurser i Fredericia, Ishøj og Skagen. Hos os kan du tage dit certifikat og blive sejlklar på kun én dag. Vi tilbyder speedbådscertifikat hos vores sejlerskoler i Fredericia og Ishøj. Under kurset stiller vi speedbåde til rådighed og giver tydelige instruktioner til de nødvendige praktiske øvelser. Du kan booke dit kursus til speedbådscertifikatet nemt og enkelt her på siden. Når du først har opnået dit speedbådscertifikat, vil dette bevis altid forblive gyldigt. Der er ikke behov for fornyelse eller at gennemgå nye prøver.

Hvis du dumper eller mister dit speedbådscertifikat

Hos Sejlerskolen.com giver vi beståelsesgaranti, så skulle man være så uheldig at dumpe prøven mod alt forventning, får du tilbudt et nyt kursus hos os. Den eneste udgift du vil få udstedt, er selve prøvegebyret. Har du til gengæld mistet dit speedbådscertifikat og bestået prøven efter 1. januar 2018, så kan du nemt bestille dit bevis igennem os. Det gør du ved at skrive til vores mail eller ringe til os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis båden er under 4 meter og kan planere, skal du have et speedbådscertifikat, så længe motoreffekten er 19 kW/25HK eller mere. Hvis. Din båd er mellem 4 og 15 meter og også er planende, vil kravet for speedbådscertifikatet afhænge af motoreffekten.

Prisen starter fra DKK 700,00 pr. person, og derudover kommer et tillægsbeløb på DKK 550,00 pr. person. Dette tillægsbeløb dækker aflønning af censor samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat. Samlet set starten prisen for speedbådscertifikatet DKK 1.250,00 pr. person.

Speedbådscertifikat er nødvendigt for at føre både med en motoreffekt på 15 HK eller mere. Det fokuserer primært på motorbådsfærdigheder og sikkerhed.

Duelighedsbevis er et bredere sejladsbevis, der dækker sejlads med både og sejlbåde. Det omfatter også navigation, sømændskab.

Se vores andre kurser

Ønsker du at få mere information på engelsk? Feel free to contact us

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.