Kanalskippercertifikat

Få et kanalskipper certifikat der giver muligheden for at besejle Europas skønne vandveje, på kun én dag.

Med CEVNI certifikatet får du rettigheden til at føre skib på vandvejene, hele vejen gennem Europa, og dermed muligheden for en helt unik oplevelse med sluser, og små broer på Europas bugtede floder og kanaler.

CEVNI beviset er en overbygning til duelighedsbeviset, forstået på den måde at man skal tage sit fulde duelighedsbevis, før man kan tage CEVNI certifikatet.

Du forbereder dig hjemme fra, ved at gennemgå det tilsendte materiale.

På denne måde kan du, når det passer dig bruge tiden på forberedelsen, frem for lange dage med klasseundervisning.

På kursusdagen får du intensiv teoriundervisning, samt undervisning i de praktiske øvelser der skal udføres til den gældende prøve.

På selve kursusdagen, bruges de første par timer på at repetere sammen med en dygtig instruktør, således du bliver helt skarp på hvad du måtte finde svært. (Under dit hjemmestudie, kan du altid få hjælp af en erfaren instruktør, hvis du føler det nødvendigt.)

Efter repetitionen sørger vi får lidt godt at spise, hvorefter vi finpudser lidt, således i er helt klar til prøven.

Herefter kommer en af Søfartsstyrelsen bemyndiget censor, og afholder prøven med jer, inden vi et par timer senere kan skåle tillykke.

På kursusdagen skal du medbringe jeres duelighedsbevis, legitimation, samt godt humør

Det eneste du skal gøre nu, er at booke din kursusdag, og i øvrigt begynde at glæde dig. Vi plejer nemlig at have en rigtig sjov og hyggelig dag.

Vi ses hos Sejlerskolen i København og Fredericia

Vælg kursus nær dig:
DatoKursustypeStedPris fraLedige pladser

Internationale kanalskippercertifikater med beståelsesgaranti til en skarp pris.

Efter beståelsen af vores kurser modtager i et Internationalt gældende certifikat.

Alle vores prøver afholdes i samarbejde med DFU kompetence center, der er godkendt af Søfartsstyrelsen til at afholde prøver og udstede certifikater indenfor sejlads.

DFU kompetence center er en afdeling under DFU – Dansk Fritidssejler Union, med hvem vi samarbejder.

På alle vores kurser giver vi beståelsesgaranti, forstået på den måde at skulle man mod forventning ikke bestå prøven, på prøve dagen, får man tilbudt et nyt kursus, hvor den eneste udgift er selve prøvegebyret.

Langt de fleste af vores kursusdeltagere består prøverne i første forsøg.

Priserne på CEVNI kurset starter ved DKK 600,00 pr. person. I tillæg til prisen kommer et beløb på DKK 550,00 pr. person, der dækker aflønning af censor, samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat

Ofte stillede spørgsmål

I Danmark må du normalt sejle både uden at have et certifikat, hvis båden har en skroglængde på under 15 meter, og bruges til privat fornøjelsessejlads. Det er dog vigtigt at bemærke, at selvom du ikke behøver et certifikat, er der stadig lovgivning og sikkerhedsregler, som du sal følge, når du er på vandet.

Når du sejler på kanaler i Europa, skal du normalt have følgende dokumenter og papirer med dig;

  • Bådregistreringsdokumenter: Dette omfatter bådens registreringsbevis eller ejendomsdokumenter, der viser, at du ejer båden.
  • Ansvarsforsikring: Du skal have en gyldig ansvarsforsikring, der dækker eventuelle skader eller ansvar, der kan opstå under din sejlads.
  • Bådcertifikat: Nogle kanaler eller områder kan kræve, at du har et specifikt båd certifikat eller licens for at sejle det. Dette kan variere afhængigt af lander og de specifikke farvande.
  • Kanal- og brotilladelse: Nogle kanaler og bro kan kræve, at du har tilladelser eller betaler afgifter for at passere. Sørg for at have disse dokumenter og kvitteringer med dig.

I Danmark er bøden for at sejle uden det krævede bådførercertifikat eller kørekort for en båd afhængig af forskellige faktorer, herunder bådens størrelse, sejlområde og omstændighederne. Bøder kan variere og kan være betydelige, især hvis du gentagne gange overtræder loven eller sejler uden den nødvendige uddannelse.

Se vores andre kurser

Ønsker du at få mere information på engelsk? Feel free to contact us

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.