Vandscootercertifikat praktisk prøve

At føre en vandscooter kræver et særligt vandscootercertifikat. Tag dit vandscootercertifikat hos Sejlerskolen.com og bliv sejlklar på en dag.

Man må ikke føre en vandscooter med et speedbådscertifikat. At føre en vandscooter kræver et særligt vandscootercertifikat.

Når du tager dit Vandscooterkursus hos os, bliver du sejlklar på et sted imellem nogle få timer og en halv dag.

Har du i forvejen speedbådscertifikat/duelighedsbevis eller på anden måde den teoretiske del, skal du blot op til en praktisk prøve. Har du det ikke skal du til prøve i både teori og praktisk sejlads med vandscooter.

Du forbereder dig hjemme fra, ved at gennemgå det tilsendte materiale.

Har du egen vandscooter eller adgang til en, kan du lovligt øve dig 30 dage inden prøve dagen. Se mere om betingelserne i “bekendtgørelsen” §4, eller ring/mail for info herom.

På denne måde kan du, når det passer dig bruge tiden på forberedelsen, frem for lange dage med klasseundervisning.

På kursusdagen får gennemgået de praktiske øvelser der skal udføres til den gældende prøve.

Du skal  medbringe legitimation, samt egen vandscooter, og være korrekt påklædt på dagen. Vær opmærksom på at du skal i vandet, til vandscooter prøven.

Yderligere skal du medbringe en god portion godt humør

 

Har du ikke din egen vandscooter, har du mulighed for at leje en af Sejlerskolens lækre vandscootere for kun DKK 500,00.

Det er ikke muligt på alle kurser, så ønsker du at leje vandscooter af os, til prøven, så send en mail på info@sejlerskolen.com,  og forespørg om muligheden på den dag du ønsker det.

Man skal være 16 år for at føre en vandscooter, men du kan i teorien godt tage kurset inden dit fyldte 16. år. Ring til os eller send os en e-mail for at høre mere herom.

Det eneste du skal gøre nu, er at booke din kursusdag, og i øvrigt begynde at glæde dig. Vi plejer nemlig at have en rigtig sjov og hyggelig dag.

 

Vi ses hos Sejlerskolen i København og Fredericia

Vælg kursus nær dig:
DatoKursustypeStedPris fraLedige pladser

Internationale vandscootercertifikat med beståelsesgaranti til en skarp pris.

Vær opmærksom på at der bliver udført mere og mere kontrol, og at man IKKE må føre vandscooter uden et vandscootercertifikat. Speedbådscertifikatet er ikke gældende til vandscooter.

Bøderne er meget store hvis man i en kontrol ikke kan fremvise et vandscootercertifikat.

Efter beståelsen af vores kurser modtager i et Internationalt gældende certifikat.

Alle vores prøver afholdes i samarbejde med, og udstedes af DFU kompetence center, der er godkendt af Søfartsstyrelsen til at afholde prøver og udstede certifikater indenfor sejlads.

DFU kompetence center er en afdeling under DFU – Dansk Fritidssejler Union, med hvem vi samarbejder.

På alle vores kurser giver vi beståelsesgaranti, forstået på den måde at skulle man mod forventning ikke bestå prøven, på prøve dagen, får man tilbudt et nyt kursus, hvor den eneste udgift er selve prøvegebyret.

Langt de fleste af vores kursusdeltagere består prøverne i første forsøg.

Priserne starter ved DKK 500,00 pr. person for den praktiske prøve alene. Ved teori og praktisk prøve starter prisen ved DKK 800,00, og ved både speedbådscertifikat og vandscootercertifikat starter prisen ved DKK 1.200,00. I tillæg til prisen på vandscootercertifikat praktisk prøve/praktisk og teoretisk prøve, kommer et beløb på DKK 700,00 pr. person, der dækker aflønning af censor, samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat. Ved vandscootercertifikat sammen med speedbådscertifikat er tillæg til pris DKK 950,00 pr. person.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen starter ved DKK 500,00 pr. person for den praktiske prøve alene. I tillæg til prisen på et vandscootercertifikat med kun praktisk prøve, kommer et beløb på DKK 700,00 pr. person, der dækker aflønning af censor, samt gebyret for udstedelsen af det officielle internationalt gældende certifikat.

Med kurset bliver du sejlklar på et sted imellem nogle få timer og en halv dag. Har du i forvejen speedbådscertifikat/duelighedsbevis eller på en anden måde den teoretiske del, skal du blot på til en praktisk prøve.

Den praktiske prøve indeholder nogle praktiske øvelser som du får gennemgået inden på kursusdagen

Se vores andre kurser

Ønsker du at få mere information på engelsk? Feel free to contact us

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.